Kezdőlap Cégünk Árlista Katalógus Támogatások Akciók Partnereink Hírek DANRHO Gyermek felszerelések
   
Névjegyünk


KWON Hungary Bt.
Iroda és bemutató terem (Előzetes bejelentkezést kérünk!)
1111 Budapest,
Bartók Béla út 14.

Fax:
+36 1 385 17 92

E-mail:
kwonhungary@yahoo.com,
patakfalvy@yahoo.com

Internet:
www.kwon.hu

További elérhetőségek:

Patakfalvyné Eiben Monika
Mobil: +36 70 26 555 42

Patakfalvy Miklós
Mobil: +36 70 31 06 999

KWON:

EJU

EJU

EJU

EJU

EJU

DANRHO:

EJU

IJF

 

webhoszting: RealCom.hu

 
   
Aktuális hírek, újdonságokDANRHOIJF

DANRHO PlatinumDANRHO az IJF hivatalos partnere

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a DANRHO ismét a Nemzetközi Judo Szövetség / IJF hivatalos partnere! A DANRHO 4 éves szerződést kötött az IJF-el, mely szerint a Danrho „PLATINUM” judogi, fehér és kék színben, valamint a ruhához használandó öv, az IJF égisze alatt rendezendő valamennyi versenyen, hivatalosan használhatóak!
A szerződés időtartama 2011. január 1.-től 2014. december 31.-ig érvényes.


Patakfalvy Miklós

 A KWON támogatja a Taekwondo válogatottat és a Magyar Taekwondo Szövetséget


Patakfalvy Miklós, Edmund Schramm

2007. május 16.-án Pekingben, a Taekwondo Világbajnokság előtt írta alá a KWON/Schramm Sport GmbH. tulajdonos-igazgatója, Edmund Schramm és a Magyar Taekwondo Szövetség elnöke, Patakfalvy Miklós azt a szponzori és együttműködési megállapodást, melynek keretében a KWON biztosítja a budapesti 2. Kadet Taekwondo Európa-bajnokság teljes felszerelését. A KWON szállítja a fej és mellkas-védőket, a pástokat, biztosítja az akkreditálási kártyák szalagját, valamint a rendezők egyen-pólóját.

A megállapodás mellett, egy kiegészítő szerződésben a KWON vállalta a Magyar Taekwondo válogatott melegítővel, táskával, edzőruhával, cipővel, TKD kesztyűvel, sorttal és pólóval való felszerelését. Emellett a KWON biztosít 7 garnitúra teljes védőfelszerelést (fejvédő, mellkas-védő, sípcsont és alkarvédő), melyet a szövetség tetszőlegesen használhat fel.


Áll: Dira Árpád, Tóth, Balázs, Donáth Marcel edző, Kotsis Edina, Elöl: Juhász Attila, Tóth Péter

A megállapodás szerint a pekingi felnőtt világbajnokságon a magyar csapat már KWON szerelésben jelent meg.

Külön öröm, hogy hosszú idő után végre, a KWON jóvoltából, van hivatalos támogatója a Magyar Taekwondo Szövetségnek.Tóth Balázs világbajnoki bronzérmes

A peking Taekwondo világbajnokságon a magyar csapat 78 kg-os versenyzője Tóth Balázs nagyszerű teljesítménnyel, egyetlen európaiként jutott a legjobb nyolc közé, és végül bronzérmet szerzett. A világbajnokságon 106 országból több mint 1000 versenyző harcolt az érmekért.


Tóth Balázs a dobogón


Edmund Schramm, Tóth BalázsA KWON és a WTF együttműködési megállapodást kötött

Dr. Chungwon Choue a WTF elnöke és Edmund Schramm a KWON vezetője öt éves együttműködési megállapodást kötött. A szerződés értelmében a KWON természetbeni támogatást nyújt a hátrányos helyzetű tagországoknak, illetve jelentős anyagi segítséget nyújt a fogyatékos Taekwondo sportolóknak.

Az együttműködés eredményeként a KWON által támogatott fogyatékos Taekwondo csapat bemutatót tart a Pekingben megrendezésre kerülő Taekwondo Világbajnokság megnyitó ünnepségén!


Fogyatékos sportolók bemutatója a Pekingi Taekwondo világbajnokság megnyitóján.Taekwondo

A WTF versenyszabályai kötelezően írják elő a világszövetség által elfogadott felszerelések használatát. A KWON védőfelszerelései és kétoldalú versenyszőnyege (puzzle mat) rendelkezik a WTF hitelesítésével. Hivatalos, a WTF-hez tartozó versenyeken csak ezek a védők használhatók. Erre, minden esztendőben szigorú hangvételű levélben hívja fel tagszövetségeinek figyelmét a WTF. A WTF engedéllyel nem rendelkező felszerelések használata, forgalmazása olyan, mint a kalóz CD-k, DVD-k terjesztése. Bár ezt még törvény nem bünteti, azok az országok, ahol ez előfordul, és a tagszövetségek nem biztosítják a szövetség rendezvényein a szabályok betartatását, elmarasztalhatók. Ennek elkerülése érdekében, válasszák a WTF által elismert felszereléseket. Kérjék a WTF logos termékeket.Karate

A karate világszövetség a WKF, ugyancsak szigorú előírásokkal szabályozza a különböző felszerelések használatát. A WKF mellet az Európai Karate Szövetség az EKF is él hasonló jogosítványokkal. Mindkét szervezet célja, hogy minden szempontból kiváló minőségű, tesztek sorával ellenőrzött termékeket használjanak a versenyzők, hogy testi épségüket a lehető legjobban megvédjék. A rendkívül könnyű és kényelmes karate versenyruha, a Competitive, a hagyományokhoz hű 8, 11 és 13 unciás Prémium karate ruhák, valamint a Traditional elnevezésű férfi lágyékvédő rendelkezik a WKF elismeréssel.
Az EKF hitelesítést szerezte meg a Fight seikenvédő és a női Maxiguard mellvédő.CE - Európai Szabvány

Az Európai Unió belső piacának kiépülésével és kibővülésével szorosan összefügg a CE jelzés bevezetése. A CE jelzés úgy működik mintegy útlevél, amely lehetővé teszi az Európai Gazdasági Térségben a termékek szabad áramlását. A CE jelzés alkalmazását a törvény írja elő, melyet az alábbi EU elv dokumentál.

"Minden védőfelszerelésre, azokra is, amiket a sportban viselnek, a 89/686/EWG EU irányelv vonatkozik. Ez az irányelv szigorúan előírja, hogy a személyes védőfelszereléseknek, melyeket a küzdősportokban a testi épség illetve az egészség megóvása érdekében hasznának, milyen biztonsági követelményeknek kell megfelelniük. Ezek forgalmazásához egy, az erre kijelölt hivatalos szervek bevonásával végrehajtott vizsgálat eredményeképpen kiadott, un. minőségi tanúsítványt kell beszerezni (személyi védőfelszerelésekre vonatkozó 89/686/EWG, II Függelék, 1,4i cikkely)."

Ezeken a vizsgálatokon kell a KWON felszereléseknek is átesniük. Ez a vizsgálat egészen korán, már a védőfelszerelések tervezésének folyamatába kapcsolódik be, és a német TÜV Product Service GmbH, (Ridlerstr.31, 80339 München) végzi. A KWON termékek felülvizsgálati száma: 0123.

A katalógusban található valamennyi termékünk, különösen a legújabb fejlesztések során kijött védők, amelyek átestek ezen a vizsgálaton, CE jelzéssel van ellátva.

A CE tanúsítvány bevezetése egy újabb lépés a biztonság érdekében. Így tehát, a KWON védőket használó sportolóknak nem kell lemondaniuk a küzdősportban természetes, a győzelemhez nélkülözhetetlen, keménységről.